dijous, 30 d’octubre del 2008

El temps

Aquesta preciosa foto de la Tere s'ha convertit en un referent. Continuo en vaga, només obro una porta a les paraules dels altres, i per a qui no sàpiga que dir, sempre queda el recurs del temps

15 comentaris:

Josep ha dit...

Jo segueixo a la Tere amb molta atenció, doncs em sembla una gran fotografa.Potser aquesta foto no em diu gran cosa, pero en té moltes excepcinals! Endemés, ha de ser un orgull pel poble tenir una persona que el "retrati" tan bé.
En quan el temps, que vols que et digui... fins els dellonses!No para la pluja i fot un fred que pela!Així no hi ha qui pogui sortir al carrer amb la càmera, llons!

Anònim ha dit...

A en Catarrà, de qui us recomano molt el set del viatge a Escòcia, entre d'altres, també li ha agradat. No n'hi ha per menys.

Anònim ha dit...

Pe què fas vaga?
Un petó mol gran
L'espieta Montserrat

Magda ha dit...

No és vaga exactament, Montse. Descanso de fer entrades uns dies per motius de feia. Estàs bé?

Informació per tothom que estigui preocupat: El "tornado" no ha passat per Torre Sans.

Sempre petons

Anònim ha dit...

El tornado tinc entès que havia passat per La Cabra, que és Alt Camp i no Baix Camp, oi?

Hi ha cada periodista... I estudien a la mateixa facultat que jo XD Vaig arreglada.

meiga ha dit...

Tan atrapada estuve en asuntos legales y domésticos que ni me enteré lo del tornado.

Al menos si he encontrado tiempo para el nuevo album de Josep. Un tesoro, como todos los demás...

Josep ha dit...

Gracias meiga, ere muy generosa, pero en cualquier caso me alegra que te haya gustado el álbum y que hatas pasado un rato agradable. Muxu.

Josep ha dit...

No está la cosa massa animada veig... tothom s'ha quedat mut? Serà la pluja, el fred?...eppppp...... genttttt.....on sou?

Anònim ha dit...

Ay!Pep sera la pluja, el fred, la vagancia,la "CRISIS".Besitos a todos!!!!Yo sigo aqui

serpentina ha dit...

....hola a tothom,aquí de pluja no gaire, tenim el pantà que segueix semblant una piscina, pot.ser ara l'aigua ja ens arriba als genolls, però poca cosa mes; de crisi en canvi, si que en tenim, la mateixa si fa o no fa que el reste d'humans occidentals; els que tenim la "sort" de no sentir el perill de perdre la feina, sols ens hem de dedicar a exprimir la imaginació per compensar els múltiples castics econòmics que ens tiraran a sobre els gamarussos de sempre (LA IMAGINACIÓ AL PODER, i que no decaiga!); gràcies als deus tinc una gran experiència, mes aviat diria que tinc 2 o 3 masters en economia imaginativa aplicada a la vida quotidiana i això em fa estar una mica mes tranquil.la del que pot.ser seria raonable.És un bon moment per aprofitar tota aquesta energia que circula per possitivitzar-la. Avui és un bon dia, he baixat a Barcelona a veure el meu Pare i quan ja l'anava a deixar a casa, desprès d'haver ben dinat i comentat les novetats polítiques i familiars,l'ATZAR ha aparegut en forma d'amiga que feia al menys 4 o 5 anys que no veia i que a mes viu a Pamplona...dons estava allà, als Jardinets de Gràcia...per sort l'atzar no esta en crisi...sempre petons

Anònim ha dit...

Bona nit estimadíssims, entro a l'hora que hauria d'anar al llit i m'agrada trobar-vos. He fet una esacapadeta al cine, ho necessitava, "quemar después de leer" o caricatura de la estupidesa dels organismes de la "intel·ligència" aquesta mateixa que ha provocat la crisi.

Aquí no plou, fa una mica de fred i m'encanta aquest atzar que passa de crisi i ens porta amistats. Segurament a cada un de vosaltres us vaig trobar un dia per atzar i mira per on us he mantingut. Gràcies per ser-hi i sempre petons.

Per cert, com estan els rovellons?

Anònim ha dit...

Crec que ja no arribo a Quemar después de leer, però tinc ganes d'anar a veure El nido vacío. A Terrassa la fan al Catalunya, de moment :-) Si no surto molt petada, avui m'hi acosto.

Magda ha dit...

Em temo que, com passa massa sovint, no la fan ni a Reus ni a Tarragona, no crec que continuï a Terrassa la propera setmana que potser seré per allà. Ja ens explicaràs que tal.

Anònim ha dit...

Si lo dels revollons va por mi,de momento no hay , ahora parece que empieza ha hacer sol y posiblemente salgan,os tendre informados.
Aqui hace frio ,estamos rodeados de nieve en las sierras.
Mañana tengo guardia, besitos

Josep ha dit...

Ten cuidado con los terremotos Susa que dicen que el epicentro ha sido en Roquetas...cerquita pero flojo!