dilluns, 2 de març del 2009

De l'Empordà ens arriben uns cels dels que fan sortir arrugues als ulls de la Tere


Són les sis de la tarda del dia després. Ahir a aquesta hora al Patxi encara no li havien crescut ales. 3 de març de 2009 als calendaris gregorians i també als electorals. Segons el meu ordinador a Reus plou. Darrera la finestra tot és una mica gris, però ni gota d'aigua. Haig de sortir a comprar fruita i sé que no necessitaré paraigües. Tampoc no plou a Galícia, terra de pluja per excel·lència Consulto la pantalla i em diu que a Vigo ha sortit el sol. Em pregunto on va comprar aquest trasto l'Enric.


6 de la tarda del dia després. Ahir a aquesta hora a Torre Sans encara feia sol i fumejava la pila de fulles abocades a la foguera al matí. Ahir a aquesta hora al Feijóo (Ai si el Benito Jerónimo aixeques el cap) encara no li havien sortit ales. El Patxi i l'Alberto toquen avui el cel d'un Déu que segurament no existeix elevats per les forces de la crisis i del frau. Que cadascun carregui amb els seus vots i que cada votant analitzi de quina manera seran aprofitats.


A Torre Sans carreguem fulles i més fulles i en fem una foguera on no hi tenen cabuda els àngels victoriosos ni els àngels caiguts. Ni uns ni altres apareixen en aquests estranys núvols que de tant en tant ens regala la serpentina. Un bon llibre i un cel d'aquells que a la Tere li fan sortir arrugues als ulls, aquest és el missatge que ens arriba de l'Empordà avui, quan són les sis de la tarda del dia després. Diu el meu ordinador que a Vigo i a Donosti ha sortit el sol i jo em pregunto on devia comprar l'Enric aquest trasto.

3 comentaris:

Enric ha dit...

Pues... el vaig comprar a la botiga...

Anònim ha dit...

Doncs aqui el sol no ha sortit i...als angels ja els hi cauran la ales...(no en nom meu!)

meiga ha dit...

Hola a todos. En fin, es evidente que no he tenido mucho tiempo para revisar el correo este fin de semana. Así que me pongo al dia con urgencia.Magda, ya debias pensar que era una desconsiderada por no contestarte el sábado, pero debi de revisar la página antes de que tú colgases tu entrada.
Me alegro de que por fin el "libro" este ya en Torre Sans, y os haga compañía, ya que hasta el 22 no podre estar yo en persona.
Agradezco tu sentido pésame, Josep. En el fondo se veia venir, porque esta victoria no es poe el carisma de Nuñez Feijoo, es por lo mucho que han fallado Touriño y Quintana, como cuando Felipe dejó paso a un desconocido Aznar... Pero si que estamos de luto, y tambien miramos con preocupación hacia Euskadi, a ver si a los ángeles se le caen las alas o simplemente no le crecen.
En fin, mejor me contais lo de los preparativos de la calçotada para levantarme el ánimo, porque del resto mejor no hablar.
Petóns per tothom

PD: Por cierto, a nuestra biblioteca escolar ha llegado por error un libro de Memorias de Idhun (novelas fantastica en plan Olvidado Rei Gudú)en catalá. Me lo he quedado yo, y lo estoy leyendo. Un lazo virtual más para sumar a todos los que ya nos unen