dijous, 14 d’agost del 2008

Gent que estimo


Doncs vacances sí, però de moment la llibreria i potser aquest blog es quedaran en segon terme, com sempre que tinc per casa gent que estimo. Passa, a més a més, que aquests dos fets, les vacances i el tenir a casa gent que estimo, solen anar plegats, doble complaença. Felicitats Magda.

El grup de la foto i una servidora marxem demà per visitar dos pobles (2) precisament aquells que varen ser escenaris de la memòria històrica personal transcrita en aquest blog. Dinar a Morella (títol de la pel·lícula: Lo préssec amb vi de Proust) i sopar a Castellfort (títol de pel·lícula: Madales d'Amela de Proust) Avui la mare ha comprat magdalenes d'ametlla al forn de davant de casa, ho ha fet amb bona intenció, però no me les he pogut menjar, res a veure amb aquelles altres, segur que ara ja no les fa ningú, segur que demà, a Castellfort no en trobaré, però queden els racons per reviure. Estic molt contenta de poder-ho fer, especialment de poder-ho fer amb ells.

Així doncs, bona nit i sempre petons, tornaré carregada de fotos, tornaré a punt per tornar a marxar, diumenge, sí, a Ohanes, sí. Uf quin ritme de vida tan pesat!

2 comentaris:

Josep ha dit...

Bona nit a tots, els que també estimo, i bon viatge. Disfruteu!

meiga ha dit...

Buen viaje tambien desde Vigo.