dimecres, 21 de gener del 2009

La Susa fa els deures






























Fa un any, una mica més i tot, ens preguntàvem que eren el chiscos de San Antón. Ja hi tornem a ser, ha passat un nou Sant Anton i aquí estem, amb la mateixa pena i amb la mateixa glòria que l'any passat ( o potser no, de fet han vingut noves penes i noves glòries) però hi som. Qui ho havia de dir? Sembla ahir que l'Obama encara no era president, ai no, vull dir que sembla ahir que feia tant de vent a Ohanes que no van poder torrar patates. Tot i que la temperatura era més suau l'any passat que aquest a Ohanes, però feia molt de vent, sembla ahir que també en va fer molt a Les Borges, o avui, que encara en fa més, xiula, xiula ... fa com una mica de por i tot, em desperto a la nit amb aquests xiulets. Si el Josep fos aquí podria fotografiar aquest terrible vent, però és a Hanoi, i ens regala unes fotos magnífiques de bicicletes. Molt bonica sí, però jo encara no he vist el llac i tinc moltes ganes de veure'l. Potser demà.

Sembla ahir que va nevar a Ohanes i la Susa ens va dir que ens enviaria fotos, i sembla ahir que les fotos no arribaven, de fet era ahir, crec, que les reclamava i va ser ahir, que vaig obrir el correu i, oh miracle, les fotos d'Ohanes nevat eren allà i també les del chisco, no el de l'any passat, aquell que va fer tant de vent que no van torrar patates i que la Susa va plegar aviat (una mica mona) les del chisco d'enguany, 17 i San Antón, que no sé si van torrar patates, però segur uns xoricets que fan molt de goig.


3 comentaris:

meiga ha dit...

Buen provecho a los de Ohanes, aunque a esta alturas donde irá ya la digestion de los chorizos, pero en cualquier caso gracias por las fotos Susa

Y que te mejores de todo, Magda

Anònim ha dit...

Este año si que asamos las patatas, hacia frio pero no viento

Anònim ha dit...

Hombre La Susa,si es que debería asomarme más, lo siento Magda.

Que bonito está Ohanes, como me gusto, me encanta Ohanes Susa.