diumenge, 6 d’abril del 2008

Bona nit família

Bona nit. Avui no he escrit res. No hi havia gaire cosa a "comunicar". Un diumenge tranquil. Un temps casi primaveral. Els cirerers estan florits.


S'ha mort el Charlton Heston: Massa temps que ha estat emprenyant. Ens tornaran a posar Ben Hur i Els Deu Manaments?


Diuen que començarà a ploure a Catalunya: A veure si és veritat i deixem de desfullar margarides amb transvasaments sí, transvasaments no.


I ara, són les 11 de la nit, més i tot. Les onze és la meva hora d'anar al llit. Demà treballo. Tot continua més o menys igual i, com sempre, no tinc punyeteres ganes d'anar a treballar. Ai ... aquesta loteria ( a la qual no jugo) que no toca.


Un petó de bona nit a qui tregui el cap. Ja sabeu, si a més de treure el cap voleu dir alguna cosa ...



3 comentaris:

Josep ha dit...

Sí, es tard i nosaltres, aquí al nord,després d'un cap de setmana a les landes on hem hagut de fer neteixa de començament de temporada en el mobil-home, estem una mica cansats, pero contents de tornar a aprofitar els caps de setmana "diferents" a un lloc que ens agrada, amb un llac fabulós a on en Peru s'ho passa molt be i nosaltres respirem tranquilitat.NO HI HA TELE!(aixó es una de les avantatges) i rodejats de natura (un bon llac -León-, i sota l'ombra de roures i alsines.Bons amics ens acompanyan en el veinat.
Ara, de nou a casa contemplo la teva foto que la trobo molt, molt bonica, doncs enfoca la flor i marxe el foco després. Perfecta!M'agrada molt!.
Suposso que el vostre cap de setmana ha estat més trist. Jo també vaig rebre la noticia amb tristura, pero era ja molt lluny d'ella desde fa molt de temps.Una forta abraçada a tots!

Josep ha dit...

Rectifico: sí que hi ha tele, pero es en francés i no la possem mai!(os hi esperem)

Dolors ha dit...

un petó de
bona nit per tots.