dissabte, 6 de setembre del 2008

No anirem sota la figuera


Avui no és ahir, estic contenta que hi hagi consens en aquest tema.

Ni avui ni ahir no hem vist el jutge de pau, la Dolors haurà de trobar la cosa perduda en algun altre lloc.

Avui no hi ha concert de D'Callaos, he buscat cròniques d'ahir sense èxit, el primer que en tingui algun vídeo que avisi.

Avui he anat al mercat i he cuinat, cosa que indica que de filar res, ni prim ni gruixut.

Avui no hem sortit a robar figues, com havia promès a la Mina. Començava a ploure mentre remenava pel mercat i comprava una paella fonda, com aquella de la Susa, per fer-hi un conill a l'ajillo, a veure si l'Enric s'anima. Amb la pluja no hem sortit a caminar, ai! ens fem grans nosaltres i qualsevol excusa es bona per fer el dròpol.

Avui el poble està de festa (y yo con estos pelos). Aquest vespre la Tere (no la de les fotos) ens convida a sopar de festa major (y yo sin nada que ponerme)

Avui, que no sabia quina foto posar, he portat, per al Josep, la foto de la font, que no és una font, que és un toll del riuet del "Molino"

Avui diuen els gregorians que és 6 de setembre del 2008 i per allà sota el pont de Saragossa és casi migdia. Demà encara no veuré les xemeneies de la petroquímica. Demà llegiré, potser, l'últim capítol del Baron Rampante. Rellegir cada dia un capítol (màxim un) d'un llibre disfrutat en altres temps és una bona manera de robar plaers a la vida. Ja ens acostarem un altre dia a la figuera.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo tambien estoy perdida con lo del Juez de Paz, o es que os habeis casado?
Son las fiestas de Ohanes, estan haciendo en la plaza una acuacion de magia para los niños, no se como estara , pero tienen de fondo la musica de la pelicula de Cristobal Colon creo que swe titulo 1492 o algo asi

Josep ha dit...

Juer! Qué envidia Susa! Cómo me gustaría estar allí cenando unas migas (con la morcilla, eso sí y demás) y darme contigo unos pases de baile como los de entonces! Qué sueño!!! Molt be la foto, Magda!

Magda ha dit...

No us trenqueu les banyes (ni cap altre protuberància)amb el tema del jutge de pau. Com que això és un diari explico el que em passa. Com que és públic no ho dic tot. Que de què serveix explicar alguna cosa que ningú no sap de què va? De res.

Però tranquil·les amistats properes que no hi ha res de nou, ni res que no sapigueu.

Anònim ha dit...

La meva agenda pública és com un acordió, també... Diumenge a les 12.00 h reunió del ball de diables per preparar el correfoc de la festa major... :-(