dijous, 20 de març del 2008

MARTA


Hi ha persones que un dia, així, sense més, es converteixen en amigues, i aquesta amistat, sense que calgui cap explicació, va creixent, i, de la manera més natural, s’estableix aquella cosa que en diuen complicitat. I passen els anys. I canvies de residència, de feina, de parella ... Passen el anys i saps que aquella amistat i aquella complicitat que va ser, encara hi és. I no tens cap dubte que hi serà.

Avui he obert el correu, una mica d’amagatotis, des de la feina perquè ahir no vaig ser a casa en tot el dia i no vaig fer-ho. Hi he trobat la Marta, que en data d’ahir diu:
- Res, una mica d'Empordà per dir-li a l'Enric :moltes felicitats

La Marta, a més a més comenta novel·les i recomana "la interpretacion del asesinato" d'un tal Rubenfeld-anagrama.

La Marta és una gran coneixedora del món novel·lístic i una extraordinària consellera. Tot i que darrerament està adquirint un tendència una mica sospitosa cap a la novel·la negra.

Avui, quan plegui, vaig a buscar la mare i el fill, passaré amb ells aquestes vacances i no sé si podré escriure aquí alguna cosa. Per això, amagada darrera la pantalla, esperant que ningú no se n’adoni, robo temps laboral. I (va publicar)

4 comentaris:

Josep ha dit...

Preciosa foto, encara que sigui "d'amagat". Jejejeje.

Magda ha dit...

L'artista és la Marta

Enric ha dit...

Gràcies Marta per la felicitació. Esperem veure't per aquí sovint...

meiga ha dit...

Estoy en Marsala y por fin puedo saludar y pornerme al dias. me esparan para la cena y no puedo deciros mas, pero a la vuelta ya em explayare.
Os echo de menos.