divendres, 11 de gener del 2008

MARXEM CAP AL VIETNAM

El Pep ens deixa aquesta foto i ens diu:

- Així seguiriem més ben conectats!!! jajajajja. Aquest són uns dels meus amics! (Viatge Juliol de any passat)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc a Alemania. Olof de cartofen. On és la casa del Ricard?

Anònim ha dit...

Ai, Pep, hi ha moltes cases de Ricards. Segur que en trobes al Vietnam

Anònim ha dit...

que tornas a estar al vietnan?, al final m'apuntare algun viatge amb tu

Anònim ha dit...

T'espero Susa!. Una abraçada desde Bangkok!!!

Anònim ha dit...

Podeu veure algune fotos del viatge a Flickr. http://www.flickr.com/photos/josep50/

Anònim ha dit...

Be, ara ja soc a Vietnam(Hanoi), pero es molt tard y m'he llevat molt d'hora (cavis d'horari etc.) així que m'en vaig a dormir.(allà, a casa Ricard deuen ser les 6 de la tarda). Bona nit.

Anònim ha dit...

Bona nit amic, aquí, i a casa del Ricard, mentre tu dorms, ens despertem de la migdiada.

Des de tant lluny, i tant a prop. Com si estessim a Vietnam, o a casa del Ricard, o a les Borges.

Aquí, mentre tu dorms, són les set de la tarda. Fa una estona que tu te n'has anat a dormir. Jo acabo de posar el renta plats. Avui em tingut dinar familiar. Un porquet amb pares i fills. Tres generacions, nou en total. Dinar de reis, encara, tradició instal·lada fa cinc anys, des que vam començar a viure aquí. El primer diumenge despres de reis porquet. Un petit, tendre i deliciós porquet i una bona sobretaula. La gent a marxat contenta i això, a mi, em fa feliç. Clar.

Ara, el relax, després d'un dia, primer de preparacions i després de tertulia. Ara, veig els teus missatges. Quina vida ha agafat aquest blog amb les teves aportacions!

També he vist les fotos. COLLONS QUINES FOTOS! Ni ha una especialment que ... bé ja t'ho diré al flickr. Has pensat en fer alguna exposició? Crec que val la pena treballar aquesta idea. I si hi pensem tots plegats?

Fins demà.

Anònim ha dit...

hola.....

Anònim ha dit...

Avui dia gris a Hanoi, plou una mica, pero calma a tope.Os recordo.(Ja veus Magda qe aixó de desconectar no es tan fácil)...jejejeje!

Anònim ha dit...

Fa fresca, uns 15 graus a Hanoi. Es la vegada que he passat més quasi fred. La gent va molt abrigada.Pero tot i així no he pogut resistir la passejada al meu santuari que es Hoan Kiem llac.Os deixo les fotos a Flickr.Al vespre sopar amb la Huong el Nam i la Trang. A veure si demà tinc millor dia i millor llum. Una abraçada a tots.